Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Helppo ja turvallinen etäyhteys!Ajankohtaista

25.5.2016

Avoimia työpaikkoja:

ASES Installatiot Oy, asentajien rekrytointi käynnissä, katso lisää tästä.

Insinööritoimisto ASES Oy etsii palveluk-seensa suunnittelijoita, katso lisää tästä.

 

 

Tosibox Key SmallTosibox Key Small

Tosibox KeyTosibox Key

Tosibox etäyhteydet

TOSIBOX – ensimmäisenä maailmassa, fyysinen Avain, Lukko ja Plug 'n Go- yhteydenmuodostus-menetelmä mullistavat yhteyksien luomisen laitteiden välille. Laitevalmistajat -ja toimittajat sekä heidän asiakkaat ja huoltohenkilöstö saavat yhteydet toimittamiinsa laitteisiin helposti, nopeasti ja turvallisesti.

  • Teollisuus: Laitteiden ja tuotantolinjojen etäohjaus, -valvonta ja -huolto. Laitteet voivat keskustella keskenään. M2M-sovellukset. Esimerkki: Teollisuuden laitetoimittaja lähettää ja asennuttaa Tosibox-lukon huoltokohteeseen. Tämän jälkeen tuotantolinjan valvominen ja huoltaminen onnistuu etäältä.
  • Kiinteistöt: Valvontakameroiden, kulunvalvonnan, hälytysten, ilmastoinnin sekä lämpötilojen ohjaus ja valvonta. Esimerkki: Tosibox tuo säästöjä käytännön kiinteistönhoidossa, koska se mahdollistaa reaaliaikaisen videokameravalvonnan ilman lisäkustannuksia ja huoltohälytysten käsittelemisen ilman, että työntekijän täytyy käydä kohteessa.
  • Toimistot: Toimistojen välinen sisäverkko. Tietoturvallinen yhteys yrityksen palvelimelle, tietokoneelle ja sähköpostiin. Esimerkki: Työntekijä voi käyttää etäältä yrityksen suunnitteluohjelmia.

 

Katso lisätietoja päämiehemme sivuilta www.tosibox.com ja pyydä tarjous omasta etäyhteys- sovelluksestasi sähköpostilla info@ases.fi.